Just nu söker vi anläggare till Stockholm med omnejd

Just nu söker vi anläggare till Stockholm med omnejd

Om tjänsten

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett nystartat företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Som anläggare på Kanonaden entreprenad Mälardalen arbetar du med allt från mindre anläggningsarbeten till större anläggningsentreprenader. Variationen på projekten innebär att du ibland arbetar självständigt och ibland i grupp beroende på projektets karaktär. I mindre projekt kan arbete på egen hand efter instruktioner och efter ritning vara aktuell.
 

Din bakgrund

Du har tidigare stor vana av flera typer av anläggningsarbeten och har vana av att arbeta efter ritningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom rör och betongarbeten.
Du trivs med att arbeta i projekt där det händer mycket och ser det som en självklarhet att leva upp till våra ledord PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.
 

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du uppskattar att arbeta i varierande projekt och är trygg i din yrkesroll. Du ser det som en självklarhet att skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat både självständigt och i grupp för at uppnå resultat. Du hjälper även till med att skapa en positiv och bra laganda i bolaget.

Krav

Vi ser att du har B-kort och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 

Om företaget

Kanonaden Entreprenad Mälardalen AB är ett nystartat dotterbolag till Kanonaden Entreprenad AB. Bolagets verksamhetsområde är inom anläggning. Affärsidén är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom stort fokus skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva.
 

Sedan 2017 ingår Kanonaden Entreprenad AB i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa.


Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill söka eller veta mer, tveka då inte att höra av dig till:
Personalchef Sarah Hektor Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com eller

Affärsområdeschef Janne Isotalus 070-208 30 97 janne.isotalus@kanonaden.com

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Print
Upplagd: 12 sep, 2017

Name:
Email:
Subject:
Message:
x